Over ons – duurzaamheid kent geen tijd

Visser Installatietechniek maakt heel Nederland duurzaam

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf.” zei mijn moeder altijd. En ze had gelijk. Als iedereen wacht tot een ander de wereld beter maakt, gebeurt er nooit iets. Als eigenaar van Visser Installatietechniek heb ik daar ook meteen de ultieme consequentie uit getrokken. Ik besloot mijn bedrijf volledig te richten op technieken die de impact van de mens op het milieu en het klimaat beperken: zonne-energie, elektrische auto’s, LED-verlichting en gebouwbeheersystemen. Mijn medewerkers en ik passen de modernste installatietechnische kennis toe om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van onze klanten tot een minimum terug te brengen. Die klanten scoren naast punten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen ook belangrijke kostenbesparingen. Dat is geen hoofdzaak, maar natuurlijk wel mooi meegenomen.

 

Geïntegreerde systemen voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een mentaliteit. Natuurlijk is het heel goed om zonnepanelen op het dak aan te brengen. Maar als je die gebruikt om de airconditioning dag en nacht te laten blazen, schiet het niet op. De meeste winst (voor het milieu en je kostenplaatje) boek je met een integrale aanpak. Dus zonnepanelen installeren in combinatie met een intelligent gebouwbeheersysteem dat je binnenklimaat optimaliseert tegen de laagste kosten. En tegelijk je energieverbruik terugdringen met LED-verlichting.  Wil je het nóg beter doen, vervang dan (een deel van) je wagenpark voor elektrische auto’s en integreer die met je gebouwbeheersysteem. De accu’s in de moderne auto’s zijn perfect geschikt om goedkope zonnestroom op te slaan voor gebruik in de avonduren. Al kun je natuurlijk ook speciale thuis-accus gebruiken om optimaal te profiteren van je opgewekte energie. Met moderne software regisseer je zelf je energiegebruik op de meest efficiënte en dus minst milieubelastende manier.

 

Kom praten met Visser Elektrotechniek

Wilt u een flinke stap zetten richting duurzaamheid? Wij hebben de technologie en de kennis om u een heel eind op weg te helpen. Van een simpele zonnepanelen-installatie tot een compleet ‘voorbeeldig’ energezuinig pand. Nieuwbouw of renovatie… Visser Installatietechniek regelt het helemaal. En natuurlijk kunnen wij ook alle meer traditionele installaties eromheen installeren. Wandcontactdozen, lichtbekabeling, ICT-netwerkvoorzieningen, noodverlichting, beveiligings- en brandmeldinstallaties… wij verzorgen het graag, in heel Nederland.

 

Een glimlach maakt alles makkelijker

Op het gevaar af wat ‘soft’ over te komen, willen we benadrukken dat we menselijke relaties heel belangrijk vinden. Met een vriendelijke, respectvolle benadering zorgen wij dat uw project op een plezierige manier verloopt zodat u er een positieve herinnering aan bewaart. En ook naderhand zijn bij bij een geval van storing goed bereikbaar en snel beschikbaar om uw continuïteit te waarborgen. Als u omgekeerd ook onze adviseurs, technici en monteurs warm en respectvol onthaalt, maken we de wereld ook op menselijk gebied een stukje beter.

 

Beloofd is beloofd

Een perfecte technische installatie, die energie bespaart en weinig onderhoud nodig heeft, komt niet uit de lucht vallen. Kwaliteit is op de lange duur een stuk voordeliger, maar vergt wel de nodige initiële investeringen. Wij houden van heldere afspraken, die u goed inzicht geven in de kosten en baten.

Wilt u precies weten wat een installatie u gaat kosten, wanneer wij kunnen beginnen, wanneer de opleverdatum is en hoe het zit met service en garantie? Vraag nu direct een offerte aan!