Plug & Play Zonnepanelen

Plug & Play Zonnepanelen

Plug & Play Zonnepanelen, dat betekent: geen gedoe met ingewikkelde installatieprocedures. Geen rekening houden met strings en schema’s.  U kunt deze zonnepanelen als pakket monteren en simpelweg direct op het net aansluiten: dit is pas echt Plug & Play.

Wilt u thuis zonne-energie gaan opwekken maar hebt u geen zin in het aanvragen van offertes, het zoeken van ene installateur en het betalen van installatiekosten? Maar wilt u ook weer niet zelf gaan lopen knutselen met elektriciteit in de buitenlucht? Dn hebben wij dé oplossing voor u: onze Plug & Play Zonnepanelen, verkrijgbaar als pakket met verschillende capaciteit voor het opwekken van uw eigen duurzame zonne-energie.

Plug & Play Zonnepanelen voor thuis of op de zaak

Er zijn 3 verschillende doe-het-zelf zonnepanelen-pakketten:; micro-kit 250, micro-kit 500 en micro-kit 1000. Deze Plug & Play Zonnepanelen worden geleverd als pakket inclusief Panelen, Micro-omvormer en montagebeugels voor vlakke montage. Met deze pakketten produceert u tussen de 900kWh en 2000kWh per jaar. Met deze plug&play zonnepanelen bespaart u afhankelijk van de positie en de bezonning tussen de 200 euro en 450 euro per jaar op uw elektriciteitsrekening.

Kortom:één stekker in het stopcontact en u bent uw eigen energieproducent. De ideale kit voor iedereen die zonder rompslomp snel aan de slag wil met duurzaam energie opwekken.

Dit zijn onze pakketten met Plug & Play Zonnepanelen

Micro-kit 250 voor 429 Euro

Micro-kit 500 voor 719 Euro

Micro-kit 1000 voor 1429 Euro