LED Noodverlichting van Van Lien

<a href="http://visserinstallatietechniek.nl/wp-content/uploads/2012/01/Van-Lien-pre-1LED1 visite site.jpg”>VanLien introduceert Previx LED
De noodverlichtingsoplossing voor vrijwel iedere omgeving, is er nu ook met een lange levensduur LED-lichtbron. Dit compacte armatuur, voorzien van zelftest, biedt u vluchtwegaanduiding voor een aantrekkelijke prijs. Met vijf jaar armatuurgarantie (exclusief batterijen) bewijst Previx LED u kwaliteit in eenvoud.

Optimale lichtprestatie
Wilt u betrouwbaarheid en lichtprestatie in LEDverlichting? Profiteren van de lange levensduur van 100.000 branduren, laag energieverbruik en minder onderhoud? Binnen deze termijn voldoen de leds ruimschoots aan de gestelde eisen in de normeringen. Vergelijken we dit met een fluorescentiebuis, dan zien we een sterke reductie in het aantal onderhoudsmomenten, waarmee u materiaal- en arbeidskosten bespaart.