Gordijnen en verlichting bedienen met je iPad

Eindelijk is het zover, er is voor het domotica systemen (KNX/EIB) het juiste protocol geschreven zodat u met uw iPad met KNX/EIB kunt communiceren. Met deze applicatie kan Visser Installatietechniek een op maat gemaakt interface schrijven voor uw huis zodat u met de iPad alles kunt bedienen, waaronder uw verlichting, gordijnen en zonwering. Naast de domotica kunt u dan ook al uw audio en video apparatuur bedienen. Bovendien kunt u de iPad natuurlijk ook gewoon gebruiken voor al zijn functies als internetten, gamen en lezen. Juist die combinatie maakt de iPad zo uniek. 

Naast de bediening met uw iPad kunnen de gordijnen bijvoorbeeld automatisch sluiten wanneer de lichtwaardesensor aangeeft dat er te veel licht naar binnen komt of dat te temperatuur binnen te hoog wordt en de zonwering automatisch dicht gaat.

Er zijn te veel mogelijkheden om hier op te sommen, in een persoonlijk gesprek met onze adviseur kunnen uw wensen in kaart worden gebracht en kan aan de hand daarvan een persoonlijk investeringsvoorstel worden gemaakt.